vrijdag 20 mei 2011

update

Antere friends, 

Het is weeral eens een eeuwigheid geleden, maar de laatste tijd is het echt zo druk geweest en had ik ook niet veel zin om al mijn (leuke) verhalen neer te schrijven ;). Ik ga dus even heeeeel kort vertellen wat ik nog gedaan heb de laatste maand(en). Waarschijnlijk ben ik ondertussen al heel veel vergeten.
Eerst en vooral was het reizen heel leuk; watervallen (kintampo), mole (olifanten, apen, pumba’s, krokodil, schildpad,… gezien), tetchiman (apen sanctory, wandeling gemaakt in bos waar we krokodil/schildpadden hebben gezien, wel is waar gekweekt maar goed!), african rock= die uiteindelijk totaal geen grote rock was maar een steen in de vorm van het Afrikaans continent-funny, watervalletje), cape coast (cape coast castle, elmina) , Accra strand (waar de taximannen niet leuk zijn en waar ze mijn slippers hebben gepikt :p). Veel gezien, veel meegemaakt maar ik was blij om terug in Tamale te zijn. Tamale is veel beter J! Foto’s komen wanneer ik terug ben. 

Ondertussen op school heel druk bezig geweest met drama en seksuele voorlichting. We zijn nu volop aan het repeteren voor het toneelstukje de 28ste. Spannend! Seksuele voorlichting verloopt ook nog steeds goed. Studenten vinden het natuurlijk heel interessant en boeiend. Naast de activiteiten op school, is er natuurlijk al het schrijfwerk dat nog overblijft- bah! 

Ondertussen naar een waarzegger geweest. Was heel leuk! Steentjes en schelpjes in de kalabash waar hij mijn toekomst uit kon lezen. Hij zei dat ik heel oud zal worden 90 tot 100jaar. Ik ben een hele goede persoon, goed hart; vele mensen krijgen veel van mij dus had hij eerder geweten dat ik in Ghana was hadden we samen tijd gespendeerd zodat hij van mijn goedheid ook kon genieten. Zo zou zijn kinderen mijn bloed hebben en dat is enkel positief. Ik zal dan 4 kinderen hebben. Eerst een tweeling(jongens) gevolgd door een meisje en een meisje. Mijn kinderen zullen veel succes hebben omdat ze mijn bloed hebben. Het zullen kinderen zijn die goede dingen zullen opbouwen. Ze zullen allemaal succesvol zijn, met allemaal een goed hart. My kids are going to be very lucky. Dan vroeg hij of ik een auto wou kopen of dat mijn ouders een nieuwe auto willen kopen. Ik bevestigde aangezien auto stuk is had ik gehoord, maar ik wist niet of er nu een nieuwe auto is gekocht of niet. Hij zei dat ik dat eens moest vragen en dat de kleur ashgrey zal zijn. Als ze nog moeten kiezen dan moet het ashgrey zijn, dat brengt geluk. Nu blijkt dus dat de vervangwagen  grijs is! Toeval of ???

Dan zei hij ook dat ik terug zal komen naar Ghana, waarop ik zei oh dat weet ik al J!
De komende plannen zijn volop GENIETEN, aangezien mijn tijd nu echt wel begint te korten! Nog maar 13 dagen in Tamale- pff. Het is té snel voorbij gegaan.  Voor de rest staat er dit weekend repeteren (met studenten voor toneelstuk) en trouwfeest deze zondag. Samen met Hajar, Wahab en Sharlon proberen we ook is na te zoeken wanneer we een dagje naar Bolga kunnen gaan. Ik heb Bolga nog niet gedaan. Goed we zien wel of dit nog lukt of niet, anders doe ik het gewoon volgend jaar eh? ;)

Naounetibjauw,
en de volgende keer is waarschijnlijk tot in het koude(wat is het weer daar nu eigelijk?) België!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten